Očaravajuća večer sevdaha s Amirom Medunjanin u Mostaru

Otkrijte suštinu sevdaha u nezaboravnoj večeri s Amirom Medunjanin, ponosom Balkana, u predivnom ambijentu H.D. herceg Stjepan Kosača, 18. travnja 2024. u 20 sati. Jedna od najpoznatijih vokalnih solistica, čije je ime postalo sinonim za sevdah i sevdalinku, publici će predstaviti tradicionalne i autorske kompozicije iz bogate glazbene palete.

Pozivamo vas na koncert koji obećava putovanje kroz vrijeme i emocije, odajući počast naslijeđu koje je Amira predano čuvala i obogatila.  Njezina karijera obogaćena je s više od deset albuma i brojnim priznanjima, uključujući Porin, dok njezin emocionalni doseg i vokalne sposobnosti zrače usporedbama s Cesariom Evorom i Billie Holiday. Uz suradnju s globalno priznatim umjetnicima, Medunjanin neprestano promiče bogatstvo balkanske glazbene baštine na svjetskoj sceni. Doživite večer ispunjenu strašću, tradicijom i nezaboravnim melodijama koje dodiruju dušu.

Ulaznice možete kupiti:
📍info pult HD herceg Stjepan Kosača 
Ulaznice su dostupne po cijeni od 25 KM. Za posebno iskustvo, VIP ulaznice možete osigurati po cijeni od 40 KM.

Osigurajte svoje mjesto na ovom nezaboravnom događaju i budite dio večeri koja će ostati zapisana u srcima. S više od dva desetljeća vrhunskih izvedbi, Amira donosi Mostaru duh tradicije i modernog izričaja kroz svoj jedinstveni glas. Sponzor koncerta je HT ERONET!

Ne propustite priliku za sudjelovanje u večeri koja slavi bogatstvo balkanske glazbene tradicije. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i budite dio jedinstvene glazbene priče u Mostaru.